Kişisel verilerin korunması KVKK - Otoçıkma
Kişisel verilerin korunması KVKK

 

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Kişisel verileriniz koruma altında

otocikma.com olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Biz bu verileri;

  • • Her zaman güvenle saklıyor,
  • • 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,
  • • İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,
  • • Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,
  • • Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,
  • • Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,
  • • Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;

  • • Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
  • • Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
  • • Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
  • • Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,
  • • Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini

isteyebilirsiniz.

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte destek@otocikma.com adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.

İyi günler dileriz.

*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK")

2.El hasarlı oto ilanlarınızı ücretsiz yayınlayabilirsiniz.
Türkiye'nin Oto Çıkma Parça Merkezi Otocikma.com
Bizi Takip Edin
Otocikma Mobil
İletişim

 destek@otocikma.com

Her Hakkı Saklıdır. otocikma.com © 2015
Otocikma.com Tescilli bir Markadır
Yukarı