Türkiye'nin Oto Çıkma Merkezi

GETZ FAR 2006 2007 2008 2009 2010 2011

GETZ FAR 2006 2007 2008 2009 2010 2011
1 / 2 Fotoğraf
Satılık Fiyat
Pazarlık
İlan No
3052325
İl
İlçe
Tarih
28/08/2024
Araç Modeli
2006 - 2011
Araç Markası
Hyundai
Araç Serisi
Getz
Parça Tipi
Çıkma Parça
Parça Durumu
Sıfır Parça
OEM

Stok
45
Kargo
Anlaşmalı
Satış Şekli
Havale
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
Güvenli alışveriş seçeneğimiz olan
GET (GÜVENLİ E-TİCARET)
üzerinden satın alımlarınızı yapmanızı öneriyoruz.
Kısa Açıklama:

GETZ FAR 2006 2007 2008 2009 2010 2011

Detaylı Açıklama:

TEL: 0553 738 38 06TEL: 0534 844 18 61

GÖRSELLER TEMSİLİ OLUP, SİPARİŞ ÖNCESİ İLETİŞİME GEÇEREK STOK DURUMUNU TEYİT EDİNİZ

81 İLE ANLAŞMALI ALICI ÖDEMELİ KARGO İLE GÖNDERİM YAPILIR

FİYATLAR TEMSİLİ OLUP, GÜNCEL FİYAT BİLGİSİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ

DETAYLI BİLGİ AŞAĞIDADIR

İLETİŞİM NUMARALARIMIZ:

0553 738 38 06  -  0534 844 18 61

ADRESİMİZ:

OSTİM OSB MAH. AYYILDIZ SANAYİ SİTESİ 1126. CADDE NO:14 YENİMAHALLE/ANKARA

0553 738 38 06 ve 0534 844 18 61 numaralarımızdan arayarak veya WhatsApp üzerinden iletişime geçerek ihtiyacınız olan parçayı/parçaları aracınızın marka ve modeli ile gerekli halde araç kasa bilgisi ve motor bilgisi belirterek stok durumunu öğreniniz.

İhtiyacınız olan parça/parçaları Ankara'da iseniz işyerimizden nakit olarak, diğer şehirlerde iseniz EFT ile ödeme yaparak satın alabilirsiniz.

Kargo ile gönderim yapılacak parça/parçalar ödeme dekontu kontrolü ile gün içerisinde paketlenir. Mesai bitimine yakın toplu olarak anlaşmalı alıcı ödemeli kargolama yapılır. Kargo takip numaraları toplu olarak mesai bitiminde veya ertesi gün mesai başlangıcında iletilmektedir. Kargolarınız ortalama 2 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. Kargo firmasından kaynaklanan teslimat gecikmelerinden CİHAT HYUNDAİ sorumlu değildir.

Satın almış olduğunuz parça/parçaları arızalı olmaları durumunda hasar görmemiş olması, üzerinde işlem yapılmaması kaydı ile değişim yapabilirsiniz (elektronik malzemeler hakkında detaylı bilgi sorunuz çeşitli elektronik malzemelerin değişimi-iadesi yapılamamaktadır). Yedek parçaların iadesi bulunmamaktadır (bazı yedek parça grupları hariç). Detaylı bilgi için satın alım esnasında değişim ve iade sorularınızı iletiniz.

KARGO BİLGİLENDİRMESİ

SİPARİŞİNİZİ LÜTFEN KARGO PERSONELİNİN YANINDA AÇINIZ!

Nakliye sırasında oluşabilecek kırık, çatlak, ezik ve buna benzer hasar durumlarında tutanak tutulması zorunludur.

Kargodan kaynaklı oluşabilecek bu tür hasarlarda tutanağınız yok ise değişim veya iade kabul edilemeyecektir. Kargonuzda hasar mevcut ise kargo personeline tutanak tutturmanız gerekmektedir.

KARGO BİLGİLENDİRMESİ

Tüm yedek parça alımlarında kargo ücreti alıcıya (müşteriye) aittir.

Her bir alıcının kargosu anında kargo şubesine verilemez, gün içindeki tüm siparişler mesai bitimine yakın toplu şekilde kargolanır. Detaylı bilgiyi satın alım esnasında talep edebilirsiniz.

Kargo ücretleri, satın almış olduğunuz ürünün ağırlığı ve ebadı dikkate alınarak hesaplanır. Kargo ücreti hesaplanması ve alınmasında firmamız sorumluluğu bulunmamakta olup kargolar toplu olarak verildiği için her bir parçanın kargo ücretini tek tek görememekteyiz.

Ürünlerinizin en uygun şekilde tarafınıza teslim edilmesi adına anlaşmalı kargo ile gönderim yapmaktayız. Kargo fiyat politikaları tamamen kargo şirketine aittir. Ürünler 2 iş günü içerisinde teslim edilmekte olup kargo firmasından kaynaklanan gecikmelerde firmamız sorumlu değildir.

DEĞİŞİM VE İADE KOŞULLARI

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun mağazada yapılan satışlarda tüketici ürünü görerek ve gözden geçirerek aldığı için cayma hakkı tanımamıştır. Herhangi bir değişim süresi de tanınmamıştır. Buna istinaden işyerimizde görülerek alınan ürünlerin iade alınması zorunluluğu olmayıp, CİHAT HYUNDAİ iade ve değişim hakkını saklı tutar.

27/11/2014 tarih ve 29188 sayılı resmî gazetede yayımlanan mesafeli satışlar yönetmeliğinin 15. maddesinde cayma hakkının istisnaları belirtilmiştir. İlgili maddenin a bendinde "fiyatı finansal piyasalardaki dalgalanmalara bağlı olarak değişen ve satıcı veya sağlayıcının kontrolünde olmayan mal veya hizmetlere ilişkin sözleşmeler" cayma hakkından istisna edilmiştir. Bazı sıfır ve çıkma ürünlerimiz ithal ürünler olup fiyatları günlük USD kurları kullanılarak TL karşılığına çevrilmesiyle hesaplanmaktadır. Fiyatlar kurdaki değişmeler bağlı olarak günlük olarak değişmektedir. Bu nedenle yönetmeliğin 15. Md. a bendi gereği cayma hakkından müstesnadır. Müşterilerimiz sipariş öncesinde bu konu hakkında ön bilgilendirme yapıldığını kabul eder. Buna istinaden iade alınması hakkı saklıdır.

Satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satılabilirliğini bozmadan mutabakat sağlayarak değişimini talep edebilirsiniz. Mutabakat sağlanmadan firmamıza geri gönderilen kargolar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Elektronik ürünler (müşir, ventil vb.), hassas malzemeler (far, stop, cam vb.) ile ezilir, kırılır ürünlerin (kaporta malzemeleri vb.) iade İşlemi yapılmamaktadır. Paketi açılmamış olsa dahi iade söz konusu değildir. Tarafımızdan yanlış gönderilen ürünler, tekrar firmamız yetkilileri tarafından onaylandıktan sonra değişimi yapılacaktır. Mutabakat sağlanmadan gönderilen kargolar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

otocikma.com, tüm kullanıcılar için tam bir alışveriş güvenliği sağlamayı amaç edinmiştir.

Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcıların daha sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için, satın almak istediğiniz ürünü teslim almadan ön ödeme yapmamaya, avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz. İlan sahiplerinin ilanlarda belirttiği herhangi bir bilgi ya da görselin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorsanız veya ilan sahiplerinin üyelik profillerindeki bilgilerin doğru olmadığını düşünüyorsanız, lütfen bize haber veriniz.